Taques grogues a la roba

Com eliminar taques grogues a la roba a la nova temporada

5 formes d’eliminar les taques de groc a la roba

Si la tela no té un mal profund és possible eliminar les taques grogues i que la roba blanca recuperi la seva brillantor amb alguns productes, tant químics com naturals.

Bicarbonat: És un bon aliat en aquests casos i actua ràpidament. Es barreja una mica de bicarbonat amb aigua freda fins a formar una pasta i s’aplica directament sobre la taca, fregant amb ajuda d’un raspall. Després de deixar actuar, per un màxim de 40 minuts, s’esbandeix i la peça pot ficar-se a la rentadora amb la resta de la bugada.

Vinagre blanc: A més d’ajudar a refrescar la blancor de les peces, actua com a suavitzant. En una tassa mescles meitat vinagre blanc, meitat sal, i s’aplica sobre la taca i porta a remull en una galleda d’aigua freda durant mitja hora. Després rentes la roba amb la resta de la bugada.

Llimona: L’àcid del suc de llimona pot ajudar a eliminar taques fortes sobre roba blanca. Es ruixa la taca amb suc de llimona pur i es deixa la peça al sol durant al voltant d’una hora, per després posar a la rentadora amb la resta de la bugada.

Pasta de dents: Per a les desagradables taques de suor, la pasta de dents és un bon producte localitzat. El fregues la taca amb l’ajuda d’un raspall i, després de esbandir, la fiques a la rentadora.

Lleixiu: Per descomptat, més enllà de les taques puntuals, pots afegir lleixiu en el rentat o fins i tot utilitzar-la per a un remull previ de les peces groguenques. Utilitza-sempre diluïda segons les especificacions del producte.

La millor recomanació per a prevenir les taques grogues és assegurar-te fer un rentat abans de guardar la roba fins a la temporada que ve, i fer un rentat de les peces abans de tornar a usar-les. Així evites que les taques tinguin temps d’impregnar-i renoves la vida útil de les teves peces blanques.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.