Bugaderia autoservei a Lleida

lavanderia-autoservei-la-wash-balaguer

Muntar una bugaderia autoservei a Lleida

A les ciutats intermitges en termes de població hi ha molts negocis emergents que van prenent els quefers quotidians, com els avantatges d’una bugaderia autoservei a Lleida.

Les bugaderies autoservei van començar a posicionar-se com negoci emergent en els últims anys, especialment a les grans ciutats.

Però és a les ciutats de grandària intermèdia, amb una puixant població treballadora, on la bugaderia autoservei és un negoci actualment en ascens.

L’arribada de nous serveis a Lleida

La població canvia els seus costums i una d’elles és la forma de portar les tasques domèstiques. Fer la bugada en una hora, fins i tot dels tèxtils més grans de la casa o només de la roba diària, tendeix a optimitzar-se en establiments autoservei.

A Lleida, una ciutat amb múltiples serveis i creixent població, els usuaris de bugaderies autoservei representen una audiència amb múltiples característiques.

Des de les famílies amb múltiples ocupacions, que disposen de poc temps per fer la bugada setmanal, fins comerciants que requereixen un servei de neteja de tèxtils sense arribar a l’envergadura industrial.

Sigui per optimitzar costos o simplement perquè no es disposa de rentadora al pis, les bugaderies guanyen adeptes cada dia.

Una inversió assequible amb tots els avantatges de tenir un negoci propi

Un dels avantatges de la Wash rau en el seu model de franquícies. No es paguen cànon d’entrada ni royalties, i els costos de manteniment es costegen amb els ingressos, ja que les màquines no consumeixen energia mentre es troben aturades.

L’equip especialitzat de la Wash ofereix tot l’assessorament per a la instal·lació del local, des de la ubicació fins al tipus d’equipament eficaç segons l’estudi previ del mercat de la zona en concret.

A més, juntament amb la instal·lació del la bugaderia, La Wash ofereix un seguiment de la gestió del negoci, així com tot el suport del màrqueting de marca, amb una forta presència en el mercat i més de 160 establiments a Espanya i Portugal.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.