Les vacances i les bugaderies autoservei La Wash

Les vacances i les bugaderies autoservei La Wash

Les vacances i les bugaderies autoservei La Wash

Tant si esteu per sortir de vacances, ja esteu d’elles o recent has tornat, les bugaderies autoservei La Wash t’ajudaran a gaudir-les al màxim.

No hi ha res més estressant de pensar en fer la bugada i assecar la roba de tota la família quan sortirem de vacances i estem mancats de temps o quan estem de tornada a a casa. I durant les vacances, no ve de gust res rentar i assecar la roba fent la bugada en una rentadora domèstica tradicional, seria descomptar un temps preciós del nostre merescut descans.

Avantatges de la bugaderia autoservei abans de sortir de vacances

Per a les vacances somiades i tan esperades, segurament trauràs de l’armari diverses peces que fa temps no fas servir. Recorda la recomanació de rentar-les abans de tornar a usar-les, ja que així evites que s’impregnin taques antigues -o molt pitjor, descobrir quan obris la maleta que algunes peces que has portat tenien taques de grogues només per estar guardades. Si has comprat peces noves, també és important rentar-les abans de fer el seu primer ús, ja que poden contenir molts residus de tots els llocs pels quals van passar abans que les adquireixis. Entre tants preparatius per sortir de vacances, temps per fer la bugada no és precisament el que sobra. Rentar i assecar tota la roba en només 1 hora és, sens dubte, una opció a considerar. Fes una escapada fins a la bugaderia LaWash més propera i ja tens un tema menys que organitzar.

Fer la bugada estant de vacances

Tot i que l’apartament que hagis contractat tingui rentadora, és innegable que fer la bugada restarà temps de gaudi, sense explicar que caldrà comprar el detergent, esperar que s’assequi o passar-la per l’assecadora, i no portes prou equipatge per esperar.


Cerca la bugaderia autoservei La Wash més propera i porta tota la roba per tenir-la en tant sols 1 hora.

No has de portar res més que la roba, disposes d’horaris flexibles i està obert tots els dies.

A més, pots descarregar-te la App per pagar amb targeta i que et avisi a més quan està a punt per anar a buscar-la.


I quan tornes de vacances, la bugaderia autoservei et soluciona la bugada. Sempre és dur la tornada a totes les activitats quotidianes després d’unes vacances, tantes coses que organitzar i tu amb la roba sense rentar. Res que no se solucioni en 1 hora, amb un preu accessible i fàcil d’usar, en qualsevol moment del dia, qualsevol membre de la família pot anar fins a la bugaderia autoservei La Wash i tenir tot a punt per reprendre les activitats diàries.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.