Les dones com a emprenedores

Les dones com a emprenedores

Tot i les mesures adoptades per incentivar la presència de la dona en el mercat laboral, encara són moltes les empreses i empresaris que prefereixen contractar homes abans que dones.

Aquesta dificultat d’accés al mercat de treball unida a la patent desigualtat salarial entre sexes, està fent que cada vegada més dones decideixin emprendre el seu propi negoci.

Moltes d’aquestes emprenedores decideixen a més entrar en l’àmbit empresarial a través d’una franquícia, prova d’això és que el percentatge de dones al capdavant d’establiments franquiciats no ha deixat de créixer en els últims anys.

En el sector franquícies les dones emprenedores tenen molt on triar, encara que gran part de les empresàries es decanten pel sector serveis.

Dins d’ell es troba una de les franquícies més adequades per a aquelles emprenedores que volen tenir el seu propi negoci però que a més no volen renunciar a la seva vida familiar i volen tenir temps per a elles mateixes, es tracta de La Wash.

La Wash és una central franquiciadora especialitzada en bugaderies autoservei. Entre els múltiples avantatges d’aquesta franquícia es troba la baixa inversió inicial per posar en marxa el negoci i el fet que no es necessita un local massa gran per iniciar l’activitat, el que ajuda a estalviar costos.

La Wash ofereix un model de negoci que no requereix d’empleats i que pot obrir els 365 dies de l’any sense necessitat que la seva propietària estigui al local.

Tant les rentadores com les assecadores i les màquines de pagament són totalment automàtiques i s’accionen fàcilment per part dels clients, que troben les instruccions d’ús en el propi local.

En cas de sorgir qualsevol incidència, l’emprenedora pot reiniciar qualsevol màquina des del seu smartphone, sense necessitat d’acudir a l’establiment.

La Wash és per tant una bona idea de negoci per als que volen un negoci que els aporti ingressos però que no els consumeixi tot el seu temps.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.