L’expansió de les bugaderies autoservei a Espanya

L'expansió de les bugaderies autoservei a Espanya

L’expansió del sector de les bugaderies autoservei a Espanya

Les bugaderies autoservei a Espanya continuen escalant posicions entre les franquícies de serveis especialitzats i amb un 51% de creixement en la facturació.

Segons l’informe de l’Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF), les franquícies dedicades a serveis de bugaderia el nombre d’establiments va augmentar en 2017 un 44,7%, assolint els 1640 a tot el territori. Segons el nostre propi estudi la xifra és superior, sobrepassant els 2.000 establiments dedicats a la bugaderia autoservei.

El sector en el seu conjunt va escalar a una facturació de 238.900.000 d’euros, fet que suposa un augment de 51% respecte a l’exercici anterior.

Factors que intervenen en l’expansió de les bugaderies autoservei

El fenomen que viu Espanya, amb algun retard respecte d’altres països, s’assenta sobre diversos factors que els propis emprenedors reconeixen en un mercat encara nou i en permanent evolució.

  • El canvi d’hàbits dels consumidors és, sens dubte, un factor important que impulsa la demanda de serveis més flexibles per als aspectes fonamentals de la vida quotidiana.

Aquesta necessitat s’expressa en l’eficiència de les bugaderies autoservei que, com La Wash, a més d’oferir una higiene completa i profunda dels tèxtils, obre les seves portes els 365 dies de l’any en horaris amplis i ininterromputs.

  • L’estalvi econòmic és també un factor important en l’evolució de les bugaderies autoservei. Amb un cost que no supera els 13 € es pot rentar i assecar fins a 19 kg de roba en només 1 hora.

A La Wash l’equipament de les bugaderies varia en funció de la mida del local així com d’un minuciós estudi del mercat a la zona on s’ubica l’establiment, amb la possibilitat d’incloure màquines específiques per a la higiene de la roba de mascotes.

  • A més de tot això, la flexibilitat de les franquícies i l’elaboració planificada en detall d’un pla de desenvolupament del negoci, són un punt distintiu de les franquícies La Wash.

Aquest model de negoci ofereix oportunitats per a diversos perfils d’inversor i emprenedors que volen incrementar els seus ingressos.

SABER MÉS

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.