Un negoci rendible abans d’acabar al 2018

Emprèn un negoci rendible abans d'acabar el 2018

Emprèn un negoci rendible abans d’acabar al 2018

Arriba el moment de l’any en què s’acaben de definir i madurar idees sobre com i en què invertir per perfilar un 2019 amb un negoci rendible.


Si esteu pensant en poca inversió, tant de diners com de temps, fins i tot per continuar amb l’activitat laboral que ja teniu i generar ingressos extra sense massa esforç, les franquícies de La Wash són una opció de negoci rendible a considerar per al 2019.


La bugaderia autoservei La Wash, un negoci rendible de cara al 2018 – 2019

Obrir una franquícia de bugaderies autoservei La Wash és un bon negoci tant per a emprenedors emergents com per a empresaris establerts, i així les defineixen els estudis d’institucions i mitjans especialitzats.

En general, les franquícies ofereixen múltiples beneficis que es recolzen en la marca establerta i l’estratègia general del negoci. No obstant això, algunes requereixen especial atenció i habilitats per a posicionar-les i mantenir-les a la superfície.

Les franquícies La Wash representen una solució eficient per a qualsevol tipus d’emprenedor, a que es tracta d’un tipus de negoci que té costos de manteniment mínims, no té empelados i ja gaudeix d’un ampli reconeixement en el mercat.

Al seu torn, La Wash ofereix l’acompanyament necessari a l’emprenedor, des de la ubicació del local, fins a l’entrenament per gerenciar el negoci i la monitorització al distància.

Avantatges d’emprendre amb La Wash

Gestió senzilla i remota: el model negoci se centra que no cal ser-hi per gestionar el negoci, ja que és possible realitzar el control telemàtic, instal·lar càmeres de vigilància i establir un servei d’higiene i manteniment dels equips amb la mateixa empresa.

Escollir el lloc d’emplaçament: La Wash assessora el nou emprenedor a l’hora d’escollir l’emplaçament més adequat. A més ofereix la possibilitat d’ instal·lacions modulars que poden instal·lar-se en àrees de servei o centres comercials.

Tecnologia innovadora i d’última generació: tant l’equipament de bugaderia com el de facturació i atenció al client, com centrals de pagament i aplicacions mòbils, es recolzen en les millors tecnologies del mercat, ecoeficients i eficaços.

Màrqueting global i estratègic: La Wash ofereix estudis de viabilitat personalitzats, verificació de les condicions per assegurar un ràpid retorn d’inversió i guanys sostingudes en el mitjà i llarg termini, així com innovació en serveis de fidelització dels clients. A més d’una marca posicionada en el mercat associada a la qualitat.

Encara tens dubtes sobre la inversió en la franquícia de bugaderies La Wash??

  • Consulta’ns i avaluarem junts quina és la millor alternativa per a aquests estalvis o finançament del que disposes.
  • Des d’on ubicar la bugaderia, fins a quin màquines i com gestionar el negoci, …
  • La Wash t’ofereix el millor servei i assessorament integral per a emprenedors.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.