Trucs per evitar haver de planxar

Trucs per a evitar haver de planxar després de fer la bugada en La Wash

Trucs per evitar haver de planxar després de fer la bugada a La Wash


Hi ha poques persones a les que planxar la roba els resulti una tasca agradable.

Demanda temps i algunes habilitats perquè quedi bé, a més que a l’estiu el planxat provoca més calor.


En realitat, amb les condicions de rentat correctes i alguns passos per a la roba específica, podem evitar haver de planxar la majoria de les peces.

Pas a pas per rentar evitant planxar la roba a la bugada domèstica

És molt important realitzar la càrrega de rentadora a la seva capacitat normal o menor a la mitjana, utilitzant el programa correcte per a cada tipus de teixit.


Si s’omple la rentadora a càrrega completa és més fàcil que la roba surti més arrugada del normal de la rentadora.


Utilitzar el detergent específic per al tipus de teixit i aplicar la dosi precisa de suavitzant és el més important, tant per protegir la qualitat de les teles i, per tant, estendre la seva esplendor i vida útil, com per evitar haver de planxar-.

El suavitzant ajuda a que les fibres s’estovin i amb això s’eviten les arrugues, però si rentes a casa o a mà, utilitza la dosi justa, posant de més podries danyar o tacar la peça.

Treure la roba de la rentadora immediatament en acabar el rentat, ja que quan encara està humida pots sacsejar per treure les restes d’aigua i per estendre-la, així evitaràs que es queda marcada després del centrifugat.

Si vas a estendre a l’aire lliure, el millor serà realitzar un centrifugat suau, així penjaràs la roba menys marques i més humitat perquè quedi ben estirada.

Bugaderia autoservei La Wash per no haver de planxar


La bugaderia autoservei et pot estalviar tot aquest temps de planxa sense planxa o qualsevol dels seus passos.


En les rentadores industrials de gran capacitat de la Wash pots realitzar tota la bugada setmanal que normalment es realitza amb diverses colades a la rentadora domèstica de càrrega normal.

Además utilizarás los productos de lavado de máxima calidad de La Wash y con la dosificación correcta ya que la carga es automática.

Utilizando las secadoras industriales de La Wash, evitarás al máximo las arrugas y cuentan con diferentes programas garantizando el programa correcto para cada tejido y dejándolas listas para volver a utilizarlas.

A més utilitzaràs els productes de rentat de màxima qualitat de la Wash i amb la dosificació correcta ja que la càrrega és automàtica.

Utilitzant les assecadores industrials de La Wash, evitaràs al màxim les arrugues i compten amb diferents programes garantint el programa correcte per a cada teixit i deixant-les llestes per tornar a utilitzar-les.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.