La Wash estarà novament en Expo Franquícia 2018

la-wash-estara-en-expofranquicia

La Wash estarà en Expo Franquícia 2018, Fira de Madrid – Visita’ns en 4E22


Del 19 al 21 d’Abril ens retrobem amb emprenedors interessats en el negoci de bugaderia autoservei en la 24° edició del Saló Internacional de la Franquícia a Madrid.

Tens ganes d’emprendre? Perquè et convidem a conversar amb nosaltres i conèixer tots els detalls de la nostra franquícia de bugaderies autoservei en el nostre estand 4E22 en el pavelló 4 de la Fira de Madrid, del 19 al 21 d’abril de 10 a 19 hs.

La Expo Franquicia 2018 reunirà durant els tres dies a més de 500 empreses i marques, nacionals i internacionals, que presentaran les seves ofertes en els múltiples sectors d’inversió en el negoci de les franquícies.

La Expo és organitzada cada any per IFEMA Fira de Madrid amb el suport de l’Associació Espanyola de franquiciadors (AEF), i és visitada per més de 15.000 persones interessades a invertir en els avantatges que brinden les franquícies, convertint-la en l’espai més complet i referent de les oportunitats de negoci en 13 sectors diferents.

Visitant la fira pots participar de diferents esdeveniments que es detallen en l’agenda d’activitats de l’Observatori de la Franquícia i l’Escola de la Franquícia, dirigides tant a empresaris que estan pensant en franquiciar la seva marca, com a emprenedors que necessiten conèixer tots els detalls sobre com muntar el seu propi negoci.

No pots desaprofitar aquesta oportunitat única per a conèixer tota la informació de primera mà sobre la franquícia de bugaderies autoservei, un dels negocis amb més alça en els últims anys en el sector de serveis especialitzats amb gran creixement i oportunitats per als emprenedors.


Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.