La bugada de tota la família en una hora

La bugada de tota la família en una hora

Fes la bugada de tota la família en una hora

Quantes coses pots fer en 1 hora? Aprofita aquest temps per llegir un llibre, respondre e-mails o passejar-te per les xarxes socials des del teu mòbil, fer una passejada o prendre un cafè, mentre la bugaderia autoservei fa la bugada de tota la família en una hora. Mantenir neta la roba de tota la família és tot un desafiament per a famílies de quatre o més integrants. Cal organitzar-se amb l’ús de la rentadora, estendre la roba o fer servir l’assecadora, organitzar per colors i fibres. Requereix temps i, en definitiva, comporta despeses. Segur que si ho penses en detall, entre el temps per a tot el procés i el consum d’energia, el cost del rentat a la bugaderia autoservei resulta molt més eficient. A més, perquè pot fer-ho qualsevol membre de la família, en només un parell de passos treus la roba a punt per portar-la a casa en tan sols 60 minuts.

Avantatges del rentat exprés a bugaderies autoservei La Wash

Rentadores de gran capacitat: les màquines disponibles a les nostres bugaderies autoservei tenen capacitats que van dels 9 kg als 21kg, múltiples programes i tecnologia d’última generació. Assecadores de gran capacitat: les assecadores disposen de capacitat fins a 19kg i 25kg, amb programes que permeten el control de temperatura, humitat i velocitat per a tot tipus de peces. Horaris flexibles: les nostres més de 160 bugaderies autoservei estan obertes els 365 dies de l’any des de les 7 fins a les 22 hores, sense interrupció. Instruccions d’ús amigables: les instruccions per al pas a pas estan descrites de manera senzilla i amb iconografia amigable, tant en rentadores com a assecadores. Central de pagament amb botonera o pantalla tàctil: a més de les instruccions detallades dels nostres “Laundry Points” estan disponibles en diferents idiomes. Càrrega automàtica: utilitzar els nostres detergents, suavitzants, … estan inclosos en el servei. Neteja eficient: a les nostres bugaderies s’utilitza aigua descalcificada, el que permet una millor neteja i cura dels teixits de totes les teves peces. Respectuós amb el medi ambient: el nostre equipament és de primera qualitat i amb les millors tecnologies del mercat, assegurant l’optimització de l’ús d’energia i aigua. Seguretat i higiene garantides: les nostres bugaderies compleixen amb un estricte control de neteja i desinfecció diari, tant del local com de les màquines.

Descomptes assegurats, comptem amb una targeta de fidelització i altres beneficis

A més, amb la nostra aplicació per a telèfons i tablets! A través d’aquesta App de la Wash podràs crear el teu usuari, pagar amb targeta de crèdit o mitjançant altres serveis de pagament electrònic, situar la bugaderia més propera a on ets, tenir accés gratuït a Wi-Fi en els nostres centres de rentat i fins a rebre una notificació quan el teu rentat o assecat han acabat. Pensa-ho una altra vegada, ara que coneixes tots aquests beneficis. Quantes coses pots fer en 1 hora? Tria fer el que vulguis mentre rentar la roba de tota la família es renta i seca en una de les nostres bugaderies autoservei.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.