La revolució de la bugada per a estalviar a casa

La revolución de hacer la colada en las lavanderías para ahorrar en casa

La revolució de fer la bugada en les bugaderies per a estalviar a casa

Amb el preu de l’energia per les nueves, cada dia són més els que s’animen a considerar les bugaderies autoservei com una oportunitat d’estalvi.

Fer la bugada fora de casa era, fins fa poc temps, una elecció dels qui viuen sols, o una necessitat ajustada al ritme de vida i el turisme.

No obstant això, són uns altres els motius pels quals cada dia són més els usuaris d’aquests establiments de bugada selfservice.

Les bugaderies autoservei s’han tornat part del paisatge urbà en les grans ciutats, però també als pobles petits.

Per què feixos la bugada en la bugaderia autoservei?

Enfront d’aquesta consulta, els clients de bugaderies La Wash donen compte de les múltiples maneres d’estalviar a casa, no sols en la factura de llum, sinó també en temps i espai:

  • Els pisos són cada vegada més petits i no sols ocupa espai la rentadora, sinó la disposició d’un lloc on tendir la roba.
  • La rentadora domèstica és molt més petita, mentre a casa hauries de posar tres rentades, pots fer tota la bugada en una sola rentadora industrial de la bugaderia.
  • És més ràpid i no has de pensar en el consum d’aigua, energies i detergent, en 1 hora pots portar tota la roba neta i seca a un preu fix.
  • Externalitzes la despesa i pots fer la bugada a qualsevol hora del dia, simplement t’oblides de comprar detergents i pagar manteniment o reparacions, portes la roba a qualsevol hora i tornes a casa amb la roba neta.

Són moltes els avantatges de la bugaderia autoservei i els nostres clients aposten per una rentada eficaç almenys cost.

Apostar per la bugaderia autoservei a  pobles petits

Les estadístiques ho demostren. En els últims cinc anys la instal·lació de bugaderies autoservei ha crescut un 62%.

Les ciutats ja no són l’únic lloc on trobar-les, perquè són molts els emprenedors que aposten per la instal·lació de bugaderies autoservei en pobles petits.

Les facilitats que ofereixen les franquícies La Wash són un factor important, ja que el negoci no requereix d’empleats fixos ni del pagament de royalties o cànon d’entrada.

L’important estalvi en el consum que està necessitant l’economia domèstica, impulsa l’auge de les bugaderies autoservei, però també aporta una quota el canvi d’hàbits que transfereix cada dia més usuaris cap a l’autoservei.

Troba la bugaderia autoservei La Wash més pròxima descarregant l’App i anima’t a descobrir les sorprenents oportunitats d’estalvi amb la rentada fora de casa.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.