Rendibilitat de les bugaderies autoservei

Rendibilitat de les bugaderies autoservei

La rendibilitat en el negoci de les bugaderies autoservei

Fins fa alguns anys eren més aviat pocs els establiments que oferien el servei de bugaderia autoservei, però en els últims temps segurament has notat que són cada vegada més comuns als carrers de qualsevol ciutat.

Això no és una moda. En primer lloc, cada vegada més gent opta per aquests serveis, ja que estalvien molt de temps i també diners, si ho pensem a escala familiar i, eventualment, en els arranjaments d’una rentadora domèstica amb alguns anys.

També perquè, les bugaderies autoservei són, simplement, que són un negoci rendible.

Els números del negoci d’una bugaderia autoservei

Per començar, no requereix un desemborsament inicial massa gran comparat amb altres iniciatives.

Si fem uns càlculs conservadors, per a un local amb 5 màquines (2 rentadores autoservei de 9 kg, 1 rentadora de 19 kg, 1 assecadora de 15 kg i una assecadora de 19 kg). Suposant una quantitat aproximada de 5 rentats per dia / màquina, amb els preus amb descompte en tots els casos, són uns 120 euros al dia. El que serien al voltant de 3.600 euros al mes.

Els costos de lloguer i manteniment del local varien segons la seva ubicació i ciutat, però t’oferim el primer paràmetre sobre els ingressos.

D’altra banda cal recordar que les bugaderies La Wash estan obertes els 365 dies de l’any de 7 a 22 h, sense interrupció.

En segon lloc, la franquícia de bugaderies autoservei és un negoci que genera ingressos de manera passiva, és a dir, no requereix empleats fixos i no has de ser-hi, ja que pots controlar-ho tot de manera remota.

Franquícies amb plans a mida

Les franquícies La Wash tenen a més l’avantatge de treballar amb una àmplia varietat de plans d’equipament per a la teva emprenedoria, fins i tot amb l’alternativa modular per a la instal·lació en qualsevol espai.

A més, oferim un assessorament íntegre i personalitzat, incloent un Màster Franquicia.

Amb La Wash tens l’oportunitat d’emprendre, sense royalties ni cànon d’entrada, en un negoci rendible i en plena expansió.

Informa’t sense compromís!

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.