Renta i asseca la roba a La Wash en una hora aquestes vacances

Renta i asseca tota la roba amb La Wash

Renta i asseca tota la roba a La Wash en una hora en la seva xarxa de bugaderies autoservei aquestes vacances


  Quantes coses pots fer en 1 hora? Sigui que tinguis treball, temes familiars que atendre, o simplement que vulguis gaudir de més temps per a tu, rentar la roba i assecar la roba no és una cosa que faries normalment en només 60 minuts. Quant de temps inverteixes en fer la bugada? si comptes el temps de posar a la rentadora, treure-la, penjar-la i esperar que estigui ben seca per tornar a guardar-la. I què passa quan el clima no acompanya? Amb la rentadora domèstica la pluja i la humitat afectaran la bugada, la roba no s’assecarà en 1 hora i ni de bon tros, a més pot quedar absorbir olors de l’ambient i la pol·lució.

La bugaderia autoservei és la millor alternativa

A les rentadores i assecadores de la Wash pots fer la bugada de tota la família i en només una hora tornar a casa amb tota la roba a punt per guardar-la. Les rentadores i assecadores de gran capacitat són la solució perfecta per invertir en aquesta tasca domèstica només una hora a la setmana, i més d’estalviar temps, estalvies diners. Les bugaderies La Wash ofereixen gran capacitat en rentadores i assecadores industrials amb la càrrega de detergents i suavitzants de la més alta qualitat inclosa, automàtica, els nostres productes químics són de gran poder de neteja i desinfecció i estan inclosos en el servei. Si fas comptes, en poc temps notaràs un important estalvi, tant en productes i temps, com en aigua i energia.

La bugaderia autoservei La Wash és una gran opció en tornar de les vacances

Fins i tot pots fer-ho abans de tornar. Troba la bugaderia autoservei La Wash més propera al teu allotjament de vacances  i, en només una hora, estareu fent la maleta per tornar a casa amb tota la roba neta.


Per tant la cura de la roba serà un tema menys en què pensar en les vacances, renta i seca la roba a La Wash en una hora, això et permetrà gaudir i descansar abans de tornar a la rutina diària.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.