La bugaderia autoservei a les festes de Nadal

La bugaderia autoservei a les festes de Nadal

Avantatges de la bugaderia autoservei La Wash a les festes de Nadal


Les celebracions deixen una important quantitat de teixits per higienitzar, per això és moment per conèixer els avantatges de la bugaderia autoservei a les festes de Nadal.


Els banquets de Nadal deixen diversos teixits, com estovalles, tovallons i draps de cuina, que necessiten una higiene profunda. I, si reps familiars de visita, també hi haurà de passar per la bugada una quantitat de roba de llit.

Les bugaderies autoservei La Wash són una solució eficient per al sector de la restauració

Per al sector de restauració, el sopar de nit bona i el menjar de Nadal representen una bona quantitat d’ingressos i una considerable emergència a la higiene de les estovalles.

Es necessita d’un servei de rentat amb una capacitat considerable i fins i tot industrial, però amb temps de rentat controlats que permetin comptar amb els estris a temps per al recanvi entre banquets.

Entre els avantatges de la bugaderia autoservei a les festes de Nadal, en particular per establiments del sector de restauració i hostaleria, la velocitat és el factor principal.

Però una altra consideració important és la possibilitat de realitzar una neteja profunda, i tenir tot sec, en només una hora.

Tant per als preparatius de la festa de nadal, com per afrontar el repte dels banquets o per guardar els tèxtils completament nets i secs després, la bugaderia autoservei La Wash més propera és la solució.

Sense horaris especials en els dies festius, les bugaderies autoservei La Wash segueixen amb els horaris de 7:00 a 22:00 de dilluns a diumenge

Un dels avantatges singulars dels establiments La Wash és que no presenten restriccions horàries. En els dies festius, com qualsevol altre dia, es troba obert de 7 a 22 hores.

Una condició important per evitar les taques permanents en els tèxtils, és rentar-los el més aviat possible.

També és important que, després d’un rentat profund, els teixits quedin ben secs abans de guardar-los.

Una opció econòmica, ràpida i eficaç per realitzar tota la bugada dels tèxtils més difícils en només una hora en aquestes festes de Nadal a La Wash.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.