La bugaderia autoservei al centre comercial

la bugaderia autoservei al centre comercial

Avantatges de la bugaderia autoservei al centre comercial

Has de fer la bugada de la forma més ràpida possible, plou i el trànsit és una bogeria … Descobreix els avantatges de la bugaderia autoservei al centre comercial.

El centre comercial és un espai ple de serveis i entreteniment, de manera que poder fer allà mateix la bugada setmanal és, en si mateix, un gran avantatge.

Per què escollir el centre comercial per a la bugada

Entre totes les comoditats que ofereixen els centres comercials el que s’emporta la major valoració és el d’estacionament del nostre cotxe assegurat.

Sens dubte, davant d’altres establiments que no estan a prop de casa, l’àrea de pàrquing és un gran avantatge.

Però també trobes molt còmode fer la bugada al centre comercial ja que durant el temps de rentat i assecat de la bugada, pots anar a fer les compres o algun regal, el llibre que volies comprar, la compra dels material escolar, i tantes altres coses.

Aprofitar la bugaderia autoservei al centre comercial

Per treure el màxim partit de la bugaderia autoservei al centre comercial el millor és que tingueu en compte algunes recomanacions:

  • L’horari. Com en tots els comerços la clau està en evitar les hores punta. Tot i que la bugaderia autoservei tingui àmplies dimensions, la quantitat de màquines de rentat i assecat és limitada i és possible que, en les hores punta, les trobis ocupades i calgui esperar.
  • Deixa els àpats i el cinema per al final. Recorda que els programes de rentat no porten més que 30 minuts, igual que el d’assecat, així que haureu de ser-hi per retirar la bugada llista per portar a casa completament seca.
  • Control del temps. Com també passa en altres establiments fora dels centres comercials, cal que desocupes la màquina el més aviat possible i deixis el seu ús a una altra persona que es troba en la mateixa situació que tu, la necessitat realitzar la bugada en el menor temps possible. Controla l’horari, programa una alarma al teu mòbil o instal·la’t l’App La Wash per rebre l’avís quan hi hagi finalitzat la teva màquina de rentat o assecat.

Quan necessiteu fer una bugada urgent i al mateix temps ocupar-te d’altres compres,treu-li el màxim profit a la bugaderia autoservei del centre comercial.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.