Muntar una bugaderia autoservei rendible

muntar-una-bugaderia-autoservei-rendible

Tips per muntar una bugaderia autoservei rendible

Si esteu pensant en què invertir, segurament has trobat que les bugaderies autoservei són un negoci en auge, assegura’t de conèixer les claus per muntar una bugaderia autoservei rendible.

Pot ser que tingueu uns estalvis i saps que és un bon moment per invertir però, en quin tipus de negoci ?, quant del meu temps hauré de dedicar a l’atenció del negoci?

Qualsevol bugaderia autoservei és rendible?

La realitat és que muntar una bugaderia autoservei és un dels negocis consolidats que menys capital inicial requereix, així com també menys costos fixos mensuals, ja que bàsicament són autoservei.

El fet de no necessitar d’empleats per a l’atenció de l’establiment obert del matí a la nit és, sens dubte, és un gran avantatge.

Però tingues en compte que, el temps real que inverteixis en muntar un negoci i fer que aquest funcioni, depèn en realitat d’altres variables.

La millor alternativa si no coneixes el sector és comptar amb una franquícia amb experiència. Això vol dir que el negoci ve pràcticament armat, i que, d’altra banda, el seu funcionament està recolzat per una marca ja reconeguda en el mercat.

Avantatges de les franquícies La Wash

Amb un establiment ben ubicat, un servei complet i a la mesura de les teves possibilitats, assegurem el nostre creixement conjunt, de manera que oferim tot l’assessorament abans i durant el desenvolupament del teu projecte.

Per això, en les franquícies La Wash:

  • No hi ha cànon d’entrada ni royalties o regalies, pel que no realitzes desemborsaments extra i facturació és íntegrament teva.
  • Oferim un kit de muntatge a mida, tant pel que fa a l’espai físic com al teu capacitat financera.
  • Vam elaborar un kit de màrqueting, incloent la cessió de la imatge corporativa i la decoració del local.
  • La maquinària és de la teva propietat des del moment de l’adquisició.
  • Gestió del negoci i capacitació per fer-ho pel teu compte.
  • No es cobren extres de publicitat i màrqueting de la marca global.
  • Assessorem en la realitzem un estudi de viabilitat, segons la zona escollida per muntar el local i verificar les condicions tècniques i de llicències comercials.

A La Wash desitgem que al teu negoci li vagi bé, per això ens assegurem que puguis muntar un establiment eficaç i portis un negoci de bugaderia autoservei rendible.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.