Una bugaderia autoservei a la gasolinera

una-bugaderia-autoservei-a-la-gasolinera

Una bugaderia autoservei a la gasolinera és un negoci rendible?

Cada vegada més establiments avancen en ampliar l’oferta de serveis diversos dins la seva àrea disponible.

Descobreix per què instal·lar una bugaderia autoservei La Wash a la gasolinera és un negoci rendible.

El que en dècades anteriors suposava només un lloc on repostar combustible s’ha anat convertint en un veritable centre de compra i múltiples serveis per al cotxe i la família.

Un dels serveis més buscats en les gasolineres de mitja distància són les bugaderies autoservei.

En aquests punts de rentat és possible fer la bugada de tota la setmana en només una hora i portar a casa la roba profundament higienitzada i seca.

Entre els avantatges destacades d’aquest tipus d’ubicació està, sens dubte, l’àmplia possibilitat d’estacionar, realitzar altres compres, rentar el cotxe o fer-li reparacions mentre es fa la bugada.

Bugaderia modular per a tot tipus d’espai obert

La Wash ofrece una oportunidad innovadora cuando la gasolinera no tiene suficiente espacio interior para instalar otros servicios.

Es tracta de bugaderies autoservei modulars, que poden instal·lar-se directament en espais exteriors i fins i tot és possible traslladar en cas que fos necessari en alguna oportunitat.

Les instal·lacions modulars ofereixen múltiples avantatges::

S’adapten perfectament a qualsevol espai disponible. A La Wash comptem amb 3 mides estandarditzades que poden equipar-se de diferents maneres segons el segment del negoci.

Permeten una àmplia flexibilitat horària els 365 dies de l’any, ja que La Wash ofereix per a aquestes instal·lacions l’alternativa que estiguin obertes les 24 hores, quan la ubicació ho permeti.

Les màquines no produeixen despeses mentre es troben fora d’ús, el que assegura un balanç de costos favorable encara en aquests dies o horaris en què les màquines no estan funcionant.

Afegeixen valor com a servei addicional, per les seves característiques visuals, aquests mòduls es converteixen en espais destacats dins de l’oferta de serveis de la benzinera.

La Wash ofereix tot l’assessorament previ per a la instal·lació de la bugaderia més apropiada, tant en locals com en espais modulars, així com una guia i seguiment de tots els paràmetres del negoci.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.